Kilpailut

Jojopelaamisen SM-kilpailut 2013 ovat tulossa vauhdilla. Tänä vuonna kisat pidetään Joensuun POP-kadulla 9. -11.7. 2013. Diabolon SM-kisojen kanssa. Kisalavana toimii Joensuun torilla oleva kiinteä lava, luvassa on siis ulkokisat. Kilpailijoiden majoitus tapahtuu Joensuun partiomajassa (Vanamonkatu 25). Partiomajasta löytyy keittiö jota on mahdollista käyttää tarpeen mukaan. Partiomajalta kisapaikalle on muutama kilometri matkaa joten kannattaa varautua pieniin kävelyreissuihin.  Pihalla grilli ja salissa 42 tuumainen plasma-tv esimerkiksi jojovideoiden katsomista varten. Wlan ja tietokone löytyy myös. Osallistujat huolehtivat itse omasta syömisestään. Tästä huolimatta yhteinen grilli-ilta on hyvin mahdollinen.

Jojon kannalta mielenkiintoisin päivä on keskiviikko 10.7. jolloin järjestetään kaikki jojosarjat kilpailupaikalla. Kuitenkin mielenkiintoisia kisoja sekä esityksiä järjestetään myös muina päivinä kisapaikalla sekä hostellilla. Nyt on aika tulla paikalle ja erotella jyvät akanoista. Jojopelaamisen SM-kilpailuissa selviää kuka on vain puhetta ja kuka oikeasti pelaa. Kaikki ovat tervettulleita paikalle katsomaan tapahtumaa sekä heittämään jojoa.

Aikataulu

9.7.2013 Diabolojongleerauksen SM-kilpailut (1. päivä)
klo 11 – 13 Pienet lajit
1. 1d laakahyrrä genocidet 1min.
2. 1d mini-genocidet 1 min.
3. Xd Määrät (eniten diaboloja ilmassa pisimpään), endurance.

Klo 14 – 16 Vapaaohjelmat
4. 1d vapaasarja 3min
5. 1d laakahyrrä vapaasarja 3min (laakeri/fixed)
6. Bd laakerihyrrä vapaasarja 3 min
7. Mb monobolo vapaasarja 2min(laakeri/fixed)
8. Loopd lenkkidiabolo vapaasarja 2min (laakeri/fixed)

10.7.2013 Jojopelaamisen SM-kilpailut


klo 11- 12 Tikapuut

klo 12 -13 Vapaasarjat
1. 1A 3min
2. X 3min

klo 13 -14 Kendama Tikapuut

10.7.2013 Diabolojongleerauksen SM-kilpailut (2. päivä)
klo 14 -16 Vapaaohjelmat
9. 2D vapaasarja 3min
10. 3D vapaasarja 3min

11.7.2013
klo 13 -14 Diabolojongleerauksen ja jojopelaamisen SM-kilpailuiden loppunäytös ja palkintojen jako

 

Lajeista järjestetään ainakin seuraavat sarjat:

 

1A-sarja, freestyle 3min

X-sarja, freestyle 3min

Tikapuut

Säännöt ja pisteytys

 

Ilmoittautuminen

 

Ilmoittautuminen tapahtuu koostetusti www.diaboloseura.fi:n kautta näin saamme kaikki majoittumiset sekä kisailmoittautumiset tehtyä samalla. Ilmoittautua voi siis vaikkapa yhteen sarjaan tai kaikkiin sarjoihin. 1A- järjestetään jälleen erikseen varmasti. Muista jojotyyleistä järjestämme vain X-sarjan (2A, 3A, 4A, 5A yms. lajit samassa sarjassa), ilmoitathan ilmoittautumislomakkeella kuitenkin mitä lajia pelaat divisioonassa näin voimme tarvittaessa perustaa muillekkin yksittäisille lajeille omia sarjoja mikäli ilmoittautuneita tulee tarpeeksi. Ilmoittautuminen tapahtuu Diaboloseuran sivujen kautta.

Hinnat:

 

Jokaisen kisasarjan osallistumismaksu 10euroa. Yhdellä maksulla voit osallistua kaikkiin lajeihin. Tällä yritämme rohkaista jokaista ottamaan osaa mahdollisimman moneen lajiin.

Majoittumisen hinta katsotaan porukalla Partiomajalla, todennäköisesti tämä menee hostellin hinnaston mukaisesti.

Kilpailujen katsominen on ilmaista keskustassa. Hostellille puolestaan ei oteta ulkopuolisia. Mikäli haluat viettää enemmänkin aikaa muiden jojoharrastajien kanssa suosittelemme majoittumaan hostellilla näin osallistumaan siellä yhteisiin temppusessioihin ja ajanviettoon. Majoitukseen voi ilmoittautua vaikkei kilpailisi lainkaan.

 

Lisätietoa:

http://www.yoyo.fi,

http://www.diaboloseura.fi,

Samuli Männistö, raulisamuli@gmail.com, +35845 1209383

Marko Akkanen, marko@kumiankka.com , +358407254539

 

Mikäli olet kiinnostunut sponosoroimaan tapahtumaan, älä odota vaan ota rohkeasti yhteyttä.

 

Muuta:

Kartta tärkeistä sijainneista löytyy Googlemapsista.